Millanen Design     Esittely     Palvelut     Portfolio    Yhteys      Blogi

Valokuvaus

Kuvankäsittely

Dokumentaarinen valokuvaus

Kuvituskuvat

Uutiskuvat

Henkilökuvaus

Tuotekuvaus

Tapahtumakuvaus

Kuvankäsittelypalvelut

 

"Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa."

Valokuvaus on parhaimmillaan tilanteen ja tunnelman onnistunutta taltiointia. Hyvä valokuvaaja ottaa kauniita kuvia ja osaa olla huomaamatta läsnä. Hyvä valokuvaaja pystyy myös näkemään miten tuotteen saa kuvattua ja valaistua "myyvällä" otteella.

 

Tarjoamani valokuvauspalvelut liittyvät ja täydentävät usein tekemiäni graafisen suunnittelun palveluja sekä videotuotannon palveluja. Valokuvaus on taiteenlaji, jossa minulla on vielä opittavaa ja jossa koen kehittyväni jatkuvasti paremmaksi. En ole varsinaisesti opiskellut valokuvaamista, joskin monet koulutukseni ovat sivunneet valokuvausta usein. Enemmän olen opiskellut kuvankäsittelyä ja koen olevani siinä hyvä.

 

Valokuvaus merkitsee minulle myös rentoutumista. Otan digikamerani aina mukaan kaikkialle mihin menen, etenkin ulkomaanmatkoilleni. Valokuvaamalla keskityn ympäristöni seuraamiseen ja kuvattavieni liikkeiden ennakoimiseen täysin. Silloin en voi miettiä mitään muuta enkä stressata asioita. Näin ollen olen huomannut valokuvaamisen, varsinkin luontokuvaamisen ja eläinten kuvaamisen, rentouttavan mieltäni. Siksi valokuvieni teemoissa toistuvatkin nämä aiheet usein.

 

Ota yhteyttä!

Viestiäsi lähetetään...

Viestin lähettäminen epäonnistui.

Viestisi on vastaanotettu.

+358 407235098

milla(at)millanendesign.fi

y-tunnus: 2751459-7

© Millanen Design 2018